Site Overlay

Wat we doen

Bierpakket
Wij van Kroegpraat bezorgen jou vijf keer per jaar een geluksmomentje! Het weekend vóór de schoolvakantie ontvang je een bierpakket vol speciaalbiertjes. Elk pakket heeft een uniek thema, en niet geheel onbelangrijk, de biertjes komen bij kleinere Nederlandse brouwerijen vandaan. Last but not least, naast heerlijke biertjes zorgen wij ook voor ‘kroegpraat’; boeiende verhalen en onzinnige weetjes over de brouwerijen en biertjes uit elk pakket.

Nooit meer keuzestress
Iedereen wil wel eens een ander biertje proberen, maar door al die verschillende flesjes bij de supermarkt en slijterij is kiezen best lastig. De redding is nabij, door de verrassende bieren van Kroegpraat heb je nóóit meer keuzestress. En de biertjes? Die bezorgen we gewoon bij je thuis.

Biervrienden
Drinken doe je niet alleen toch? Kroegpraat is nóg leuker samen met je vrienden. Neem allemaal een abonnement en je weet zeker dat je in ieder geval vijf keer per jaar met elkaar een biertje drinkt. Wat is er nou mooier dan samen met je vrienden een biertje te drinken en dom te… uhh… kroegpraat te ervaren!

In een bierdopje:

  • Je ontvangt 5 x per jaar een uniek speciaalbierenpakket thuis
  • Elk pakket heeft een uniek thema en bevat 7 heerlijke speciaalbieren
  • Nooit meer keuzestress bij het kiezen van nieuwe biertjes
  • Kroegpraat in abonnementsvorm, wel zo makkelijk
  • Wij geven je een reden om je vrienden vaker te zien

En dat voor maar € 24,50 per pakket, inclusief gratis bezorging in de Stedendriehoek.

Meld je nu aan!